İstanbul'da lodos felaketi! Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da lodos felaketi yaşanıyor! Çatı uçması gibi olaylarda 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı... İşte o anlara ilişkin inanılmaz görüntüler...

HAVA DURUMU 29.11.2021, 16:21 30.11.2021, 00:28

İstanbul'da dün başlayan lodos, bugün şiddetini arttırdı. İstanbul Avrupa yakasında bulunan birçok ilçede şiddetli rüzgar nedeniyle çatı uçmaları yaşandı. Çatı uçmaları nedeniyle şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Ölü ve yaralılar var 

İstanbul’da sabah saatlerinden bu yana etkisini gösteren lodos Arnavutköy’de çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Yollara savrulan parçalar sürücülere zor anlar yaşatırken bir çatının uçtuğu o anlar kameraya yansıdı. İstanbul’da sabah saatlerinden bu yana etkisini gösteren şiddetli lodos hayatı olumsuz yönde etkilemeye devem ediyor. Arnavutköy’de de birçok noktada ağaçlar araçların üzerine devrildi, çatılar uçarken bina duvarlarında asılı olan tabelalar kimi noktalarda havada asılı kaldı kimi noktalarda ise caddelere saçıldı. Araç sürücüleri yollara düşen çatı parçaları ve tabelalar nedeniyle zor anlar yaşadı. İlçede bir noktada ise şiddetli lodos nedeniyle uçan çatı kameraya yansıdı.

İstanbul'da kafe uçtu, TIR'lar devrildi! İzlemek için tıklayın

TIR'ları devirdi!

Çatalça Büyükçekmece İstikameti Tem Bağlantı Yolu’nda seyir halinde bulunan 2 tır bir kamyonet lodos nedeniyle devrildi. Araç içinde bulunan sürücüler kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza nedeniyle bölge de trafik yoğunluğu yaşandı. Çatalça Büyükçekmece İstikameti Tem Bağlantı Yolu’nda seyir halinde bulunan 2 tır bir kamyonet lodos nedeniyle devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine giden İtfaiye ekipleri bir tır sürücüsünü sıkıştığı yerden kurtardı. Diğer iki sürücü de çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtuldu. Şoförler kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza nedeniyle bölge de trafik yoğunluğu yaşandı.

Başakşehir'de çatılar uçtu 

Başakşehir’de, 4 farklı evin çatısı aşırı rüzgar nedeniyle uçtu. Uçan çatılardan biri yakınlardaki caminin minaresini deldi. Başakşehir’de lodos nedeniyle bina ve iş yerlerinin çatısı uçtu. Güvercintepe Mahallesi ile Altınşehir’de bulunan 4 farklı adreste binaların çatıları şiddetli rüzgara dayanamadı. Uçuşan çatı parçaları çevreye dağıldı. Altınşehir Mahallesi Karadeniz Caddesi’nde bir çatı karşıdaki evin balkonu ile yakınındaki caminin üzerine uçtu. Çatı cami minaresini deldiği görüldü. Uçan çatılar nedeniyle herhangi bir yaralının olmadığı öğrenildi.

Saat kulesi devrildi... O anlar kamerada

Çatalca'da saat kulesi şiddetli rüzgara dayanamayarak devrildi. Edinilen bilgilere göre Çatalca'da bulunan İstanbul Trakya Serbest Bölge Müdürlüğünde saat kulesi şiddetli rüzgara dayanamadı. Kule rüzgar nedeniyle bir anda devrildi. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@