banner163

Kar etkisini gösteriyor.. İşte Eskişehir, Bursa ve Bilecik'te son durum

Eskişehir, Bursa ve Bilecik'te kar etkili oluyor... 3 ildeki son durum ne? İşte detaylar

HAVA DURUMU 22.01.2022, 11:27 22.01.2022, 13:52

Hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 6, en yüksek 2 derece ölçüldüğü Eskişehir'de, şehir merkezi ile kırsal mahallelerde kar etkili oldu.

Sabah evlerinden çıkan bazı vatandaşlar, araçlarının üzerindeki karı temizledi.Beyaza bürünen Porsuk Çayı çevresi ile cadde ve sokaklarda güzel görüntüler oluştu.

Karayolları ekipleri, yoğun karın trafik akışını aksatmaması için önlemler aldı. Trafik ekipleri de sürücüleri dikkatli olmaları için uyardı.

Yağışın gün içinde aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Bursa'da tuzlama çalışmaları yapılıyor

Gece saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı Bursa şehir merkezini beyaza bürüdü. Şehir merkezine yağan karla birlikte şehrin tarihi yerlerinde seyrine doyumsuz görüntüler oluştu.

Uludağ eteklerinde bulunan İvazpaşa ve Mollafenari Mahalleleri muhteşem kar manzaraları ortaya çıktı. Şehir merkezinde bu yıl ilk kez kar gören çocuklar kızakla kaymanın ve kar topu oynamanın keyfini çıkarttı.

Bazı vatandaşlar, yağışın tadını kar topu oynayarak çıkardı. Kentte yağış nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapılıyor.

Bilecik'te kent merkezi beyaza büründü

Bilecik'te dün gece etkili olan karla karışık yağmur, ilerleyen saatlerde kara dönüştü.

Hava sıcaklığının sıfırın altında olmak üzere en düşük 6, en yüksek 1 derece ölçüldüğü Bilecik'te, kent merkezi beyaza büründü.

Sabah evlerinden çıkan bazı vatandaşlar, araçlarının üzerindeki karları temizledi.

Trafik ekipleri, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ana arterlerde önlem aldı.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@