Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı'na ilişkin hava durumu raporunu yayımladı. Bayramda hava nasıl olacak? Arafe günü hava nasıl olacak? İşte detaylar...

HAVA DURUMU 19.07.2021, 07:36 19.07.2021, 08:19
Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 19 Temmuz Pazartesi günü (arefe günü) Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerin parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Kars çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

19 Temmuz 2021 Pazartesi (arefe günü) Eskişehir hava durumu

Eskişehir'de hava az bulutlu ve açık olacak

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Bayramın 1. gününde ülke genelinde yağış beklenmezken, iki ve üçüncü gün Marmara ile Karadeniz bölgelerinde yer yer sağanak öngörülüyor. Bayramın dördüncü gününde Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Akdeniz'in iç kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kurban Bayramı'na ilişkin hava durumu raporunu yayımladı.Buna göre, arife günü ve bayramın birinci günü ülkede önemli bir yağış beklenmiyor. Havanın kuzey kesimlerde parçalı bulutlu, diğer yerlerde az bulutlu ve açık olacağı öngörülüyor.Bayramın ikinci ve üçüncü gününde Marmara ve Karadeniz bölgelerinde yer yer gök gürültülü sağanak, iç ve güney bölgelerinde ise parçalı ve az bulutlu hava bekleniyor.

Kütahya'da hava nasıl olacak?

Az bulutlu ve açık

Bilecik'te hava nasıl olacak?

Bilecik'te hava arefe günü ve bayramın 1. günü az bulutlu ve açık olacak. Bayramın 2 ve 3'üncü günlerinde ise sağanak yağış bekleniyor. 

Bursa'da hava nasıl olacak?

Bursa'da bayramn 2. ve 3. günlerinde yağış beklenirken arefe ve 1 . günü az bulutlu ve açık bir hava olacak. 

Çanakkale'de hava nasıl olacak?

Az bulutlu ve açık

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@