Meteoroloji'den Eskişehir'e uyarı: Öğle saatlerine dikkat!

Hava bugün nasıl olacak? Meteoroloji'den Eskişehir'e ve birçok ile uyarı... İşte 16 Temmuz 2021 Cuma günü için hava durumu tahminleri

HAVA DURUMU 16.07.2021, 07:34 16.07.2021, 10:07
Meteoroloji'den Eskişehir'e uyarı: Öğle saatlerine dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji, Eskişehir'de öğle saatlerinde hava sıcaklığının 36 dereceye kadar çıkacağını belirterek mecbur kalınmadıkça o saatlerde dışarı çıkılmaması gerektiğini ifade etti. Eskişehir'de hava az bulutlu ve açık olacak. Günün beklenen en yüksek sıcaklıkları şu şekilde: 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@