Meteoroloji'den Eskişehir ve bölgeye uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 21 Haziran 2021 tarihli hava durumu raporu yayınlandı.

HAVA DURUMU 21.06.2021, 07:41 21.06.2021, 11:53
Meteoroloji'den Eskişehir ve bölgeye uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara(Balıkesir hariç), İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’in (Sinop hariç) yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; bu akşam ve gece saatlerinde Eskişehir’in doğusu, Ankara’nın batısında, bugün zamanla Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Muğla’nın iç kesimleri, Isparta, Burdur, Eskişehir, Ankara, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu yüzden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Eskişehir’in doğusu, Ankara’nın batısında öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@