banner163

Meteoroloji'den kuvvetli uyarı geldi! Yola çıkacaklar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kuvvetli sağanak yağış uyarısı... Hangi iller etkilenecek? Yola çıkacaklar dikkat!

HAVA DURUMU 22.11.2021, 14:00 23.11.2021, 09:17
Meteoroloji'den kuvvetli uyarı geldi! Yola çıkacaklar dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Marmara bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı... 

Kuvvetli bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden, Marmara bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. ‘Sarı’ kodlu yapılan uyarıda, “Sağanak yağışların, kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Hangi iller etkilenecek? Yola çıkacaklar dikkat! 

Marmara bölge genelinde yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak yağışların Çarşamba günü sabahına kadar devam edeceği kaydedildi. Yağışın İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik’te kuvvetli olacağı tahmin edildiği kaydedilen uyarıda; sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.


Bursa için de sarı uyarı geldi 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için sarı uyarı verildi. 23 Kasım Salı günü saat 09.00’dan itibaren başlayarak Çarşamba günü saat 09.00’a kadar süreceği tahmin edilen uyarıda, "Sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@