Meteoroloji ve AFAD'dan 25 ile uyarı! Eskişehir, Bursa, Kütahya da var

Meteoroloji ve AFAD'da son dakika uyarısı geldi... Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Afyonkarahisar ve birçok ilde sağanak yağış bekleniyor...

HAVA DURUMU 08.07.2021, 08:02 08.07.2021, 08:19
Meteoroloji ve AFAD'dan 25 ile uyarı! Eskişehir, Bursa, Kütahya da var

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kuzey Ege ve Karadeniz'de kuvvetli yağışın etkili olması bekleniyor. Bu gece yarısından itibaren İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 25 kentimizde kuvvetli olması beklenen yağışların sel ve su baskınına neden olabilir.

Sel ve su baskını uyarısı

Ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

İşte sağanak beklenen 25 il

Perşembe günü için kuvvetli yağış uyarısı yapılan iller şöyle sıralandı: İstanbul, Ankara, Konya, Afyonkarahisar, Kütahya, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Yalova, Bilecik, Eskişehir, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Sinop, Karabük, Bartın, Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne.

AFAD'dan uyarı

AFAD'ın Twitter adresinden uyarı yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; "Bilecik, Bolu, Bartın, Ankara, Çankırı, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Karabük çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun."

Eskişehir'de hava nasıl olacak?

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

.

Kütahya'da hava nasıl olacak?

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@