Acı haber! Şehidimiz var...

Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlardan acı haber! Şehidimiz var...

HAYAT 06.06.2021, 19:17 06.06.2021, 19:53
Acı haber! Şehidimiz var...

Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlarda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker'in şahadet haberi ailesine verildi.

Ailesine acı haber verildi

28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker, Irak'ın kuzeyinde yapılan operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Samet Şeker'in şehadet haberi, Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan anne ve babasına Gemlik İlçe Kaymakamı Hasan Göç, Gemlik Belediye Başkanı Ugur Sertaslan, AK Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Özcanbaz ve askeri erkan ile birlikte verildi.

1,5 ay sonra düğünü olacaktı

Şehidin nişanlısının babası Hüseyin Dursuni, ”En son bayramda görüştü. 1 buçuk ay sonra düğünümüz vardı. Temmuz'un sonunda niyetimiz öyleydi. Ama o düğünü erken yaptı" şeklinde konuştu. Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit düşen Piyade Uman Çavuş Samet Şeker’in nişanlı olduğu, evlilik için hazırlıklar yaptığı öğrenildi. Şehidin cenazesi yarın Samsun-Çarşamba Havaalanı'na uçakla gelecek, oradan da Bafra’ya getirilerek Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan şehitlikte son yolculuğuna uğurlanacak.

Samsun'da uğurlanacak 

Baba ocağı Türk bayraklarıyla süslendi. El yapımı mayının patlaması sonrası ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Şeker'in cenazesi Samsun'un Bafra ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@