Ahmet Ataç: Araştırın, tartışın, okuyun

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kendisini ziyaret eden Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi...

HAYAT 08.10.2021, 14:08
Ahmet Ataç: Araştırın, tartışın, okuyun

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın Eskişehirli genç öğrenciler ile temasları sürüyor. Son olarak Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Okul Müdürü İlhami Can, Müdür Yardımcısı Gülay Çelik ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayşe Arslan’ın da bulunduğu ziyarette öğrenciler, eTwinning projeleri hakkında Ataç’a bilgiler aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ahmet Ataç da öğrencileri ve okul yöneticilerini tebrik ederken, “Araştıran, tartışan, okuyan ve kendisini geliştiren bir gençlik, bize güven veriyor. Bunlar, bizim görmeyi istediğimiz manzaralar. Sabiha Gökçen de kentimizin güzide eğitim kurumlarından bir tanesi. Ben de belediye başkanlığım süresince okullara hizmet ulaştırmayı çok önemseyen bir yönetici oldum. Gençlerimizi gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı kutluyor, eğitimcilerimize de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Buluşmada Ataç öğrencilere, Sukurusu Uygulama Merkezi’nde atık kağıtlardan üretilen kitap ayracı armağan etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@