Ahmet Ataç deprem bölgesinde... 'Tek yürek olma zamanı'

Deprem bölgesine giden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Gaziantep ve Adana'da da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

HAYAT 12.02.2023, 17:07 12.02.2023, 17:24
Ahmet Ataç deprem bölgesinde... 'Tek yürek olma zamanı'

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, deprem felaketinin yaşandığı kentlerden Gaziantep’te bir dizi temasta bulundu. CHP Grup Başkanvekilleri Engin Özkoç ve Engin Altay ile birlikte deprem bölgelerinden İslahiye’yi ziyaret eden Ataç, depremzede vatandaşlara Eskişehirlilerin geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, deprem felaketinin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Gaziantep’te de ziyaretlerde bulundu.

Depremin ilk gününden itibaren İslahiye’de kurulan ve depremzedelere kahvaltı, yemek servisi yapılan ayrıca köylere de erzak ve ihtiyaç malzemesi yardımında bulunulan Tepebaşı Belediyesi Aşevi çadırını ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve CHP İslahiye İlçe Başkanı Mustafa Köse, Tepebaşı Belediyesine ve Eskişehirlilere teşekkür etti.

"Eskişehirli yurttaşlarımızın yardımlarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık"

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç burada bir araya geldiği heyet ile birlikte deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Heyet burada yıkılan ve hasar alan binalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ataç, “Deprem sonrası birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmamız çok önemli. Eskişehirli yurttaşlarımızın yardımlarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ülkemize bir kez daha geçmiş olsun” değerlendirmesinde bulundu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, deprem felaketinden etkilenen kentlerden Adana’da bir dizi temasta bulundu. Başkan Ataç, Adana’nın Ceyhan ve Çukurova ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, deprem felaketinin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Gaziantep ziyaretinin ardından depremden etkilenen bir diğer il olan Adana’ya geçti. Ataç, Adana’nın Ceyhan ilçesinde ihtiyaç malzemelerinin dağıtıldığı bölgeye giderek, yetkililerden bilgi aldı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile görüşen Başkan Ataç, yaşanılan deprem felaketinden tüm ülkenin etkilendiğini ve acıların bir olduğunu söyleyerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



“Tek yürek olmamız önemli”

Başkan Ataç daha sonra deprem dolayısıyla Adana’da yıkımın en çok meydana geldiği Çukurova ilçesine gelerek Belediye Başkanı Soner Çetin’den ilçedeki durum ile ilgili bilgi aldı. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ataç, “Deprem sonrası birlik ve beraberlik içinde tek yürek olmamız çok önemli. Eskişehirli yurttaşlarımızın yardımlarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ülkemize bir kez daha geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@