Ahmet Ataç'tan Dekan Yaman'a ziyaret

Başkan Ataç, ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman'la bir araya geldi...

HAYAT 13.09.2021, 19:09
Ahmet Ataç'tan Dekan Yaman'a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman’ı Ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.  

Buluşmada Başkan Ataç ve Dekan Yaman, iki meslektaş olarak sohbet etti. Yaman’dan akademik çalışmalar üzerine bilgiler alan Ataç, belediye faaliyetleri hakkında da kendisine bilgiler aktardı. Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde bir yönetim değişikliği oldu. Burada yönetime gelen arkadaşlarımız görevi devraldıkları arkadaşlarımızdan destek alarak da bu bayrak yarışını sürdürüyor. Ben de Sevgili Batu Can ile yıllardır tanışırım, dostluğumuz var. Kendisinin göreve gelmesinden çok mutluluk duydum. Buraya geldiğimde hekim olarak kendimi evimde hissediyorum. Değerli akademisyenlerimize ve kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Üniversitemiz için iyi işler yapacağına güvenim sonsuz. Biz de üzerimize düşen desteği her zaman vereceğiz, onların yanında olduğumu bildirmek üzere geldim. Yolları açık olsun, hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Başkan Ataç’ı ağırlamaktan memnun oldu7ğunu dile getiren Prof. Dr. Yaman ise, “Siz bizim hem ağabeyimiz, hem başkanımız hem de meslektaş olarak büyüğümüzsünüz. Biz bu bayrak yarışında Şule hocamdan bayrağı bir süreliğine devraldık. Elimizden geldiğince sizlerin de değerli destekleriyle daha güzel yollarda yürüteceğiz. Ayağınıza sağlık Ahmet Başkanım, iyi ki geldiniz” ifadelerini kullandı. 

Prof. Dr. Şule Bayrak, Doç. Dr. Nuray Tüloğlu, Başhekim Vekili Doç. Dr. Nesrin Saruhan ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömür Dereci’nin de bulunduğu ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@