Ahmet Ataç: Tüm gücümüzle yanınızdayız

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Sakatlar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Ataç, engelli bireyler için yürüttükleri çalışmalardan bahsederek 'Tüm gücümüzle yanınızdayız' dedi...

HAYAT 04.08.2021, 15:19
Ahmet Ataç: Tüm gücümüzle yanınızdayız

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, engelli bireyler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Tepebaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ile dernek yönetimi ve üyeler, Ahmet Ataç ile buluştu.

Ataç: Bizim için çok kıymetlisiniz

Toplantıda bir konuşma yaparak engelli bireylere hitap eden Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, engelli bireylere yönelik çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Pandemi süreci dolayısıyla yüz yüze gelemiyorduk. Normalleşme ile birlikte şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve engelli dostlarımız ile de bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu buluşmalar ile birlikteliğimiz de devam edecek. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz, yeriniz çok ayrı. Bu güzel ilişkilerimizin bitmeyeceğinden eminim. Engelli bireylerimizin hayatını her alanda kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Gökkuşağı Kafe ve Engelliler Montaj Atölyesi gibi engellilerimize hobi değil, istihdam sağlayacak projeler geliştiriyoruz.

Engelsiz bir yaşam için, sizlerin sağlık, eğitim ve çalışma yaşamında yer alabilmenizi sağlamak ve karşılaştığınız sorunları ortadan kaldırarak daha güzel bir hayat sürebilmeniz için çalışıyoruz. Birçok engelli vatandaşımız fırsat ve imkan verildiğinde ne kadar başarılı olabileceklerini, gurur duyulacak işlere imza atacaklarını ispat etmişlerdir. Projelerimizde yer alan onlarca gencimiz, Tepebaşı’nda insana ne kadar değer verildiğini, imkan sağlandığında engelli bireylerin neler yapabileceğini herkese ispatladı. Tüm gençlerimizi bir kez daha yürekten kutluyorum, onlar ile gurur duyuyorum. Engellilerimizin kendi kendilerine yetebilen, kimseye muhtaç olmayan koşullar içerisinde, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmeleri en büyük amacımız. Bu doğrultuda çalışmaya, tüm gücümüzle size destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@