Ahmet Ataç’tan Çağfen Koleji’ne ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Çağfen Koleji’ni ziyaret etti...

HAYAT 23.10.2021, 11:49 23.10.2021, 11:57
Ahmet Ataç’tan Çağfen Koleji’ne ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Çağfen Koleji’ne özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Çağfen Koleji Kurucusu Serdar Taci Zengin ve Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin’in karşıladığı Ahmet Ataç, okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti, okulda yapılan yeni çalışmalar ve verilen eğitimlerle ilgili bilgiler aldı. 

Çağfen Koleji Kurucusu Serdar Taci Zengin ve Kurucu Temsilcisi Serkan Can Zengin ile bir toplantı gerçekleştiren Ahmet Ataç toplantı sonrasında da öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Ahmet Ataç, öğrencilerle hatıra fotoğrafları da çektirdi. Serdar Taci Zengin ve Serkan Can Zengin, Ahmet Ataç’a ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Ahmet Ataç da, Çağfen Koleji’nde verilen eğitimden çok etkilendiğini ifade ederek, okul yöneticilerine ve öğrencilere başarılar diledi.  

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, geçtiğimiz günlerde Anaçağ Anaokulu öğrencilerini Tepebaşı Belediyesi’nde ağırlamış, öğrencilerin belediyecilikle ilgili merak ettiği soruları yanıtlamıştı.  

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@