Anadolu Üniversitesi'nde Öğrenci Panayırı

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin (GSF) “20. Geleneksel Öğrenci Panayırı” başladı...

HAYAT 18.05.2022, 10:55 18.05.2022, 11:03
Anadolu Üniversitesi'nde Öğrenci Panayırı

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin (GSF) “20. Geleneksel Öğrenci Panayırı” başladı. Geçtiğimiz dönemlerde pandemi sebebiyle ara verilmek zorunda kalınan panayır “Almadan Geçme” sloganıyla tekrar öğrencilerle buluştu.

Dekan Prof. Atalay: “Ziyaretçilerin ilgisi bizleri çok mutlu ediyor”

Öğrencilerin ve üniversite personelinin yoğun ilgi gösterdiği panayır hakkında görüşlerini dile getiren GSF Dekanı Prof. Rahmi Atalay şunları söyledi: “Uzun bir aradan sonra panayırın tekrar kurulması hem bizleri hem de öğrencilerimizi heyecanlandırdı. Fakültemizin tüm bölümlerinden katılımcı olarak başvuran öğrencilerimiz panayır stantlarında sanatsal ürünlerini ziyaretçilere sunuyor. Katılımcıların panayıra göstermiş oldukları özenle birlikte ziyaretçilerin de ilgisi artıyor ve dolayısıyla bu durum bizleri çok mutlu ediyor.”

Dr. Öğr. Üyesi Ateşli: “Uzun bir aradan sonra panayır öğrencilerle buluştu”

GSF Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Ateşli ise “İki yıllık bir aradan sonra Mayıs ayının gençlik haftasında öğrencilerle bu panayırın planlamasını yaptık. Bu kapsamda öğrencilerimizin sanatsal ürünlerini ve tasarımlarını ziyaretçilere ulaştırmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

“20. Geleneksel Öğrenci Panayırı” 18 Mayıs Çarşamba gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@