Artık aç değiller, üşümüyorlar da... Zihni Çalışkan müdahale etti

Eskişehir'de yaşayan Yılmaz çiftinin durumu ile ilgili AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan devreye girdi... Artık aç değiller üşümüyorlar da...

HAYAT 12.11.2021, 18:42 12.11.2021, 18:53
Artık aç değiller, üşümüyorlar da... Zihni Çalışkan müdahale etti

Eskişehir’de yaşayan Yılmaz çiftinin durumu ve ihtiyaçları bazı yayın organlarında yer alan haberlerle gündeme gelmişti. 

Zihni Çalışkan'ın talimatıyla harekete geçildi 

Şükran Yılmaz ve sağlık sorunları yaşayan eşinin durumu ile ilgili haberler sonrasında AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın talimatıyla AK Parti Eskişehir Sosyal İşler Başkanlığının harekete geçtiği ve Yılmaz çiftinin ziyaret edildiği öğrenildi. 

İhtiyaçları hemen karşılandı

AK Parti teşkilatı üyelerinin hemen Yılmaz çiftinin ihtiyaçları için seferber olurken, eve yatak bazası temin edildi, temin edilen yiyecek ve gıdaların aileni evine ulaştırıldığı, tüp alındığı belirtildi. 

Çiftin evinin doğalgazının açılması için de hemen ilgili kurumlarla bağlantı kurulduğu ve gerekli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. 

Hastanede tedavi altına alındı 

Öte yandan sağlık sorunları bulunan Cemil Yılmaz için de İl Sağlık Müdürlüğü ve ilgili kurumlarla iletişime geçildiği, Cemil Yılmaz'ın Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@