banner163

Ataç'tan özel ziyaretler... Salda Gölü'ne de gitti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yeşilova ve Karşıyaka Belediye Başkanlarını ziyaret etti... Ataç, Salda Gölü'ne de gitti...

HAYAT 25.06.2021, 15:43
Ataç'tan özel ziyaretler... Salda Gölü'ne de gitti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ilk olarak Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile bir araya geldi. Ziyarette Belediye Başkanı Şenel, Yeşilova Belediyesi’nin çalışma ve projelerine ilişkin bilgiler aktardı. Ahmet Ataç da Şenel’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Şenel daha sonra Ataç’a ilçe sınırlar içerisinde bulunan Salda Gölü’nü de tanıttı.

Ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan Ataç, “Şehir dışı programımız kapsamında Burdur Yeşilova Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel ile de görüşmek istedik. Kendisi bizlere hem belediyecilik çalışmaları hem de Türkiye’nin olağanüstü doğal güzelliklerinden biri olan Salda Gölü’nü tanıttı. Ülkemiz gerçekten doğal zenginlikleri açısından çok şanslı bir coğrafyaya sahip, bu güzelliklere hep birlikte sahip çıkmalıyız. Mümtaz Başkanıma da misafirperverliği için teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Şenel de Ataç’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. Buluşmada günün anısına karşılıklı hediyeler takdim edildi. Ataç’a ziyaretinde Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Rıfkı Ustaoğlu ve Erdoğan Aydoğmuş da eşlik etti.

"İzmirli yurttaşlarımıza sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile bir araya geldi. Toprağın öyküsünün yarım kalmaması için Eskişehir’in toprağını işleyerek sanata dönüştüren iki kentten biri olan Karşıyaka’da Başkan Tugay ile buluşan Ataç, “Bugün İzmir’de, Karşıyaka’daydık. Değerli dostum Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı ziyaret ettik. Eskişehir ve İzmir halkı, güler yüzüyle, Atatürk ve Cumhuriyet sevdasıyla birbirine çok benziyor. İzmirli yurttaşlarımıza sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ahmet Ataç’ı ağırladığı için mutlu olduğunu belirten Tugay da “Çok değerli Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç'a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Hepimize örnek olacak çalışmalara ev sahipliği yapan Tepebaşı Belediyemiz ile birlikte yoğun olarak işbirliği içinde olacağız” dedi.

Buluşmada günün anısına karşılıklı hediyeler takdim edilirken, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Bülent Rıfkı Ustaoğlu ve Erdoğan Aydoğmuş da Ataç’a eşlik etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@