Bahar Bilen'den Kaymakam Ulu'ya ziyaret

Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen, Odunpazarı Kaymakamlığına atanan Ömer Ulu'yu makamında ziyaret etti.

HAYAT 25.10.2021, 10:22 25.10.2021, 11:22
Bahar Bilen'den Kaymakam Ulu'ya ziyaret

Bahar Bilen; Lokantacılar odası olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında Kaymakam Ulu’ya bilgilendirmelerde bulundı. Bilen, Eskişehir esnafının zorlu bir pandemi sürecinden geçtiğini, 18 aylık süreçte esnaf teşkilatı olarak çok mağduriyetler yaşandığını ifade etti. 

Esnafın kendini toparlamasının zaman alacağını belirten Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen, sahada sürekli esnaf ziyaretleri yaparak meslektaşlarının manevi olarak yanında olduklarını ve sıkıntılarına ortak olmaya çalıştıklarını söyledi. 

Bilen ayrıca, pandemi sürecinde tüm kamu kurumlarından ve Odunpazarı Kaymakamlığından gördükleri hoşgörü ve destekleri için temsil ettiğim meslek grubu adına çok teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de Odunpazarı Kaymakamlığı ile karşılıklı iş birliği içinde olacaklarını belirtti. 

Kaymakam Ulu: Devletimizin gücü ile hep birlikte atlatacağız

Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu; "Her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın önceliklerini göz önüne alarak insanı yaşat ki devlet yaşasın öngörüsü ile hareket etmekteyiz. Devletimizin gücü ile bu zorlu pandemi sürecini hep birlikte atlatacağız diyerek halkla birlikte toplumsal duyarlılık içinde her zaman esnafın yanında olacaklarını ifade etti. Kaymakam Ulu öte yandan sahadaki ziyaretler ve denetimler esnasında Odunpazarı Kaymakamlığı olarak  hoşgörü ve iyi niyet gösteceklerini vurgulayarak tüm esnafa sağlıklı, bol bereketli işler dileklerinde bulundu.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@