banner163

Bahar Bilen güven tazeledi... 'Üyelerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz'

Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Ensaf Odası 26. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Bahar Bilen güven tazeledi.

HAYAT 08.01.2022, 16:16 08.01.2022, 19:22
Bahar Bilen güven tazeledi... 'Üyelerimizin haklarını savunmaya devam edeceğiz'

Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Ensaf Odası 26. Olağan Genel Kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Bahar Bilen, tek aday olarak çıkardığı listeyle yeniden başkan seçildi.

Eskişehir Umum Lokanta ve Gazinocular Esnaf odası 26 Olağan Genel Kurulu üyelerin büyük çoğunluğun katılımıyla Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekliştirildi. Genel Kurula, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Türkiye Lokantacılar ve
Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Sayit Karabağlı, Bursa Mustafa Kemalpaşa Lokantacılar Oda Başkanı Erol Aslan , Balıkesir Edremit Lokantacılar Oda Başkanı Aykut Dürüst, Düzce Lokantacılar Oda Başkanı Atilla Şişman, Emlakcılar Odası Başkanı Gazi Çelik, Mobilyacılar Odası Başkanı Cengiz Kalkan, EMKO Başkanı Ahmet Yıldız, Yunus Emre Esnaf Kefalet KOOP. Başkanı Refik Pehlivan, Sağlık-Sen Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, STK ve siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kurulda ayrıca ünvan değişikliğine gidildi.

Kongrenin ardından açıklamada bulunan Bahar Bilen, "Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır diyebilirim. Göreve geldiğimizde her şey normaldi ancak sonrasında pandemi ile tanıştık. Bundan sonraki süreçle neyle karşılaşacağımız bilmiyoruz ancak her koşulda üyelerimizin çıkarları doğrultusunda hareket edip onların haklarını savunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bahar Bilen Başkanlığındaki Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Ensaf Odası'nın Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Emin Sarper, Mesut Akkoca, Murat Gürsengil, Sedat Ortatuna, Halil Birsen, Yasin Ata.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@