banner163

Bakan Kurum açıkladı! 81 ilde başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ağustos ayına işaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği müjdeyi duyurdu. Bakan Kurum'un açıklamasına göre 81 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi başlatılacak.

HAYAT 27.07.2022, 12:51 27.07.2022, 13:31
Bakan Kurum açıkladı! 81 ilde başlayacak

Türkiye'de 81 ilde başlayacak projeyi Bakan Kurum duyurdu.

Çankaya İleri Mahallesi'nde yapılacak konutların temel atma törenine katılan Kurum, burada önemli açıklamalarda bulundu.

"Yeni sosyal konut projemizi açıklayacağız"

İşte Bakan Kurum'un açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız.

Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız."

ANKAPARK tepkisi: "Bu millet müsaade etmez"

Bakan Kurum konuşmasının devamında, "Projeyi eleştirebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz. Projeyle ilgili hatalar bulabilirsiniz, eksiklikler bulabilirsiniz. Bunların hepsini anlayabiliriz. Ancak Ankara’nın göbeğinde bulunan bu mekanın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız. Ankara için dertli olan hiç kimse ANKAPARK’ın bu durumuna müsaade etmez. Çocuklarımız için, annelerimiz için, babalarımız için etmez. Önceki vaatlerinizde olduğu gibi yersiz bahaneler üreterek, ANKAPARK’ı siyasi ikbaliniz için bir basamağa dönüştürmenize bu millet müsaade etmez" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@