banner163

Balıkesir ve Eskişehir'e şehit ateşi düştü!

Suriye’de görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Nail Türeme'nin vefatı memleketi Balıkesir ve uzun yıllar görev yaptığı Eskişehir'de büyük üzüntü yarattı.

HAYAT 13.03.2022, 14:40 13.03.2022, 15:51
Balıkesir ve Eskişehir'e şehit ateşi düştü!

Suriye’de görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Nail Türeme'nin vefatı memleketi Balıkesir'de ve uzun yıllar görev yaptığı Eskişehir'de büyük üzüntü ile karşılandı. 

El Bab Çıldıroba Üs Bölgesi 17. Komando Tugay Komutanlığı emrinde kepçe operatörü olarak görev yapan ve dün gece kalp krizi geçirmesi sonucu kaldırıldığı Kilis Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamayan Türeme için Kilis Özel Harekat Şube Müdürlüğü yerleşkesinde tören düzenlendi. Türeme'nin Türk bayrağına sarılı naaşı, silah arkadaşlarının omzunda İl Emniyet Özel Harekat Şube Müdürlüğü yerleşkesine getirildi.

Buradaki törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından Türeme'nin özgeçmişi okundu. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından Türeme'nin cenazesi memleketi Balıkesir'e gönderildi.

Törene Kilis Valisi Recep Soytürk, 6’ıncı Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, 1’inci Hudut Alay Komutanı ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Halil Sıddık Ayhan, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Selami Akşit ve mesai arkadaşları katıldı.

Balıkesirli polis memuru Nail Türeme, uzun yıllardır Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapmıştı. Türeme'nin şehit olması Eskişehir'de Emniyet camiasında da büyük üzüntü yarattı. 

2 çocuk babasıydı... Gözyaşlarıyla uğurlandı 

Polis memuru Nail Türeme, Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Karamanlar kırsal mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı. Kırsal mahalledeki cemevinde düzenlenen törene Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve çok sayıda polis katıldı. Şehidin eşi Sergül Türemen cenazede ayakta durmakta zorlanırken, ay yıldızlı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 2 çocuğu bulunan şehit polis Nail Türeme, kırsal mahalledeki mezarlığa defnedildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@