Barış Özaydemir gözyaşlarıyla uğurlandı

Ani vefatıyla Eskişehir’de ve iş dünyasında büyük üzüntü yaratan, Savaş Özaydemir’in oğlu, Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Özaydemir gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

HAYAT 23.12.2021, 16:55 23.12.2021, 23:10
Barış Özaydemir gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir Sanayi Odası eski Başkanı Savaş Özaydemir’in oğlu, Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Özaydemir Kılıçoğlu Kiremit Fabrikası’nda düzenlenen tören sonrasında Mahmud Sami Ramazanoğlu Cami’ndeki cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Fabrikadaki törene ve cenaze törenine katılım yoğun oldu. Eskişehir iş dünyası, siyaset dünyası ve çok sayıda vatandaş cenazeye katıldı. 

“Evlat acısı çok zor, Allah kimseye böyle acı vermesin”

Acılı baba, Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir yaptığı konuşmada, evlat acısının çok zor olduğunu belirterek, “Allah kimseye böyle bir acı vermesin” dedi. Gözyaşlarını tutamayan Savaş Özaydemir,Megaron tesisinin adını da Barış Özaydemir tesisi koymak ve adını o tesisle yaşatmak istediğini dile getirdi. 

Fabrikada gerçekleşen hüzünlü tören sonrasında Barış Özaydemir, Mahmud Sami Ramazanoğlu Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Eskişehir Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanında gözyaşlarıyla defnedildi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@