Belediye ve Oda'lar İnönü Belediyesi'ni örnek alacak mı? İftar yok yardım var

İnönü Belediyesi'nin bu yıl ramazan ayında iftar programları ve etkinliklerini iptal edip, ayrılan bütçeyi deprem bölgesi için harcama kararı takdir topladı. Eskişehir'deki diğer belediyeler ve Oda'ların da bu kararı örnek alıp bu yönde karar alması bekleniyor.

HAYAT 07.03.2023, 13:25 07.03.2023, 13:37
Belediye ve Oda'lar İnönü Belediyesi'ni örnek alacak mı? İftar yok yardım var

Eskişehir'de İnönü Belediyesi ilçede geleneksel hale getirilen ramazan ayı etkinliklerinin 2023 yılında iptal edileceğini ve etkinlikler çerçevesinde yapılacak olan program ödeneğinin deprem bölgesine gönderilmesine karar verildiğini dün duyurmuştu. 

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un kamuoyuna duyurduğu ve İnönü Belediye Meclisi'nde oybirliği ile alınan örnek karar ile, Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ilde gerçekleşen deprem felaketi nedeniyle, geleneksel hale getirilen 2023 yılı iftar programlarının  iptal edilerek iftarlar için ayrılan bütçenin tamamının deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza erzak yardımı olarak gönderilmesi kararı alındığı açıklanmıştı. 

Alınan karar destek gördü, örnek gösteriliyor... Belediye ve Oda'lar İnönü Belediyesi'ni örnek alacak mı?

İnönü Belediyesi'nin bu örnek kararı kamuoyunda da takdir ve destek topladı. 

Yapılan yorumlarda İnönü Belediyesi'nin aldığı kararın yaklaşan ramazan ayı öncesi diğer belediyeler ve Oda'lar tarafından da alınması ve Eskişehir'den deprem bölgesine yapılan yardımların artırılması beklendiği ifade edildi. 

Eskişehir'de kararın diğer belediyeler ve Oda'lara örnek olması istenirken, belediyeler ve Oda'ların bu yönde karar alıp almayacağı merakla bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@