Beylikova Belediyesi'nden kadınlar için ücretsiz geziler

Beylikova Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz gezilere ilçedeki yüzlerce kadın katıldı, düzenlenen geziler beğeni topladı.

HAYAT 27.11.2023, 13:09 27.11.2023, 13:15
Beylikova Belediyesi'nden kadınlar için ücretsiz geziler

Eskişehir Beylikova Belediyesi, ilçedeki kadınlar için ücretsiz ücretsiz Kapadokya gezileri düzenledi, gezilere büyük katılım oldu. 

Kış mevsiminin gelmesiyle gezi sezonunun tamamlandığını belirten Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, son tur otobüsünü ilçe girişinde karşılayarak, vatandaşlara ‘hoş geldiniz’ dedi. 

Özkan Alp: Gezilerimiz devam edecek

Düzenlenen ücretsiz gezilerden 975 Beylikovalı kadının yararlandığını ifade eden Özkan Alp, yeni sezonda yeni gezilerin de sözünü verdi.

Beylikovalı kadınların gezmek istediği yerlere gitmeleri için çalışmalar yapılacağını belirten Alp, “İlçemize yeniden hoş geldiniz. Uzun bir yolculuk oldu, inşallah keyif almışsınızdır. Kış mevsimi sebebiyle şimdilik son turlarımızı yapıyoruz.  Şimdiden taleplerinizi alacağız ve görüp gezmek istediğiniz yerleri sizleri yeniden ulaştırmak istiyoruz.  Biliyorsunuz biz kadınlarımız ve annelerimiz ne derse onu yapıyoruz. Hepinize bize olan destekleriniz için teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Ücretsiz Kapadokya gezisinden dönen vatandaşlar Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’e teşekkür ederek, düzenlenen gezilerden çok memnun olduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@