banner163

Bilecik'te 31 yaşında hayatını kaybetti... Ailesi organlarını bağışladı

Bilecik'te 31 yaşında hayatını kaybeden kişinin ailesi, beyin ölümü sonrasında acılarını bağrına gömüp organ bağışı için onay verdi...

HAYAT 06.06.2021, 11:59
Bilecik'te 31 yaşında hayatını kaybetti... Ailesi organlarını bağışladı

Bilecik’te geçtiğimiz günlerde bir aracın çarpması sonrası ağır yaralanan ve beyin ölümü gerçekleşen genç hayatını kaybetti. Ailesi 31 yaşındaki Murat Ş.'nin organlarını bağışladı.

Olay; Bilecik merkez Abbaslık mevkiinde meydana geldi. İddialara göre aralarında Murat Ş. ile Hüseyin K.'nın bulunduğu arkadaş grubu  Abbaslık mevkiinde gitti. Sonra Murat Ş. ile Hüseyin K. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Murat Ş. olay yerinden yürüyerek ayrıldı. Sonra bir taksiciyi arayan Murat Ş., kendisini Abbaslık mevkiine gelerek almasını istedi. İddialara göre Murat Ş. olay yerinden yürüyerek ayrılmasından sonra kısa bir süre bir araç çarpması sonucu ağır yaralandı. Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Olay yerinde bulunan kişilerin jandarma tarafından alınan ifadelerinin ardından Hüseyin K. gözaltına aldı. Hüseyin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmişti.

Ailesi organlarını bağışladı

Beyin ölümü gerçekleşen Murat Ş.'nin ailesi organ bağışında bulundu, şahıs otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılacak testlerden sonra Murat Ş.'nin organlarının bağışlanacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@