banner163

Bir skandal da Odunpazarı Belediyesi'nden! Hayvanseverlerin müdahalesi bekleniyor

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi hayvan barınağında dehşete düşüren görüntüler! Hayvanseverlerin müdahalesi bekleniyor...

HAYAT 29.11.2022, 12:07 29.11.2022, 19:06
Bir skandal da Odunpazarı Belediyesi'nden! Hayvanseverlerin müdahalesi bekleniyor

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi hayvan barınağı bir kez daha hayvanlara eziyet edilmesi ile gündeme geldi. Ortaya çıkan görüntüler dehşete düşürdü. 

İHA'nın haberine göre, Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağına 2022 yılında getirilen ve sayıları 100'ü aştığı belirtilen yasaklı ırk köpekler bakılmamaktan ve açlıktan öldü. Kafeslerdeki ölü köpeklerin görüntüleri ve bir deri bir kemik kalmış halleri dehşete düşürdü. 

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesine bağlı Hayvan Barınağına 2022 yılı içerisinde getirilen yasaklı ırk köpekler bakım altına alındı. İddialara göre, Kent merkezinden toplanan veya belediyeye sahipleri tarafından da teslim edilen köpekler bir süre sonra ölmeye başladı.

2022 yılı içerisinde Doğa Koruma ve Milli Parklara resmi yazılarla gönderilen sadece yasaklı ırk ölen köpek sayısının ise 100’ün üstünde olduğu belirtildi.

Barınak içerisinde ölen bazı köpeklerin fotoğrafları yürekleri sızlattı. Aşırı zayıf oldukları görülen ve vücutlarında yara olan köpeklerin hangi şartlarda bakıldığı sorusunu akıllara getirdi.

Tepki çeken ve dehşete düşüren görüntülerle ilgili hayvanseverlerin bu skandala müdahale etmesi bekleniyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un ne açıklama yapacağı da merak konusu. 

İlk değil, daha önce de gündeme gelmişti 

Öte yandan 9 Mart 2022 tarihinde aynı barınakta çalışan bir görevli tarafından yaralı köpeği sürükleme görüntüleri ortaya çıkmış, ardından görevli farklı birimde çalışmasına devam etmişti.

Odunpazarı Belediyesi hayvan barınağındaki hayvan ölümleri daha önce de çeşitli görüntülerle gündeme gelmişti. 

Hayvan barınağı çevresinde çekildiği belirtilen ve hayvanların toplu mezarlara atıldığı görüntüler geçtiğimiz mayıs ayında sosyal medyada paylaşılmıştı. 

Odunpazarı Belediyesi'nin 'ölüm kampı'na tepki çığ gibi! İşte o mesajlar... - Detaylar için tıklayın 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@