banner163

Bozüyük'te toplu sözleşme imzalandı

Bozüyük'te 2 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı...

HAYAT 08.02.2022, 19:07
Bozüyük'te toplu sözleşme imzalandı

Bozüyük Belediyesi’nde 2 yıllık toplu iş sözleşmesi sevinci yaşandı.


Bozüyük Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş Sendikası arasında 2022-2023 yılı 'Toplu İş Sözleşmesi' düzenlenen tören ile imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen Toplu İş Sözleşmesi İmza törenine, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Kazıcı, Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Naci Tura, Belediye-İş Şube Başkanı Kemal Azak, Genel Sekreter Ahmet Barış Bayraktar, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Korkmaz, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanı Hüseyin Tarık Ercan ve işyeri temsilcisi Sabettin Meydan katıldı.

İmzalanan sözleşmeye göre kadrolu işçilerin ücretlerinde de asgari yüzde 40 zam ve sosyal haklarda ciddi iyileştirmeler sağlandı.

İmza töreninin ardından Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Kadrolu işçilerimizle de asgari yüzde 40 zam ve sosyal haklarda ciddi iyileştirmelerle sonuçlanan yeni toplu iş sözleşmesini imzaladık. İşveren temsilcisi SODEMSEN ve işçi sendikamız Belediye-İş başkanlarına ve temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@