banner163

Büyükerşen açıkladı... İçinde morg da olacak 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımı süren projesiyle ilgili Büyükerşen'den yeni açıklama... "İçinde morg da olacak"

HAYAT 26.07.2021, 14:27 27.07.2021, 13:09
Büyükerşen açıkladı... İçinde morg da olacak 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Asri Mezarlık'ta yapımı süren camii projesinin inşaatı devam ediyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yaptığı yeni açıklamada, yapılan tesiste morg hizmeti de verileceğini söyledi. 

Büükerşen, camii kapalı mekanının yanı sıra cenaze namazlarının rahatlıkla kılınabileceği bin metrekarelik yanları açık üstü kapalı cenaze meydanı bulunacak alanda, gasilhane ve morg hizmetleri de verileceğini belirtti. Abdesthane, taziye salonu, idari bina, tuvaletler, peyzaj alanları ile toplamda 5 bin metrekare alan üzerine yapılacak camide, cenaze araçları, otomobiller ve otobüsler için otopark alanları da bulunacağı belirtildi.Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, morg hizmetini de bu tesis aracılığı ile vermeye başlayacaklarını belirtti. Büyükerşen, proje kapsamında alt kotta gasilhane ve morg hizmetinin verileceğini, cenazenin namaz için asansör ile cenaze namazının kılınacağı alana çıkarılacağını söyledi. 

Yapılan açıklamada, Asri Mezarlık Camii ve Hizmet Tesisleri yapımına hayırsever vatandaşların da hesap adını Eskişehir Büyükşehir Belediyesi girip, TR87 001 5001 5800 7312 5485 31 iban numaralı Vakıfbank hesabına para yatırarak katkıda bulunabilecekleri belirtildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@