banner163

Büyükerşen: Hiç şüphe yok her zaman sevgili Ahmet'in arkasında olacaksınız

Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu açılışında konuşan Yılmaz Büyükerşen, "Kardeşim Ahmet Ataç'ı huzurlarınızda alkışlıyorum. Umarım bu sanat faaliyetleri uzun yıllar sürer ve ortaya çıkan eserler Eskişehir’e ayrı bir zenginlik katar. Hiç şüphe yok ki bu konuda sizlerin desteği her zaman sevgili Ahmet’in arkasında olacak" dedi.

HAYAT 05.09.2023, 14:46 05.09.2023, 15:00
Büyükerşen: Hiç şüphe yok her zaman sevgili Ahmet'in arkasında olacaksınız

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve birçok etkinliği bünyesinde barındıran Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun 16’ncısı düzenlenen açılış töreni ile başladı. 

Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “16’ncısı düzenlenen Pişmiş Toprak Sempozyumu Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın fikridir, bu toprakların çocuklarına yakışan bir projedir. İnsanın kendisi için en büyük hediyesi sevgi ve sanattır. Sevgili Ahmet Ataç’ın sanatçı arkadaşlarımızla birlikte pişmiş topraktan ortak bir sanat eser meydana getirmek 100’üncü yılın sembolü olarak topraktan sanatın doğduğu, topraktan sanatın ve sanayinin doğduğu ve topraktan ekmek yiyenlerin çoğaldığı bir şehre yakışır şekilde ortak bir eser olarak imza taşıyacak. Sanatçılar için de sanat hayatlarındaki en büyük eserlerden biri olacağını düşünüyorum" dedi.

"Kardeşim Ahmet Ataç'ı huzurlarınızda alkışlıyorum, kutluyorum"

Büyükerşen, "Kardeşim Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediye Başkanı olarak Tepebaşı’na büyük bir hazine yaratılmasının vesilesidir. Kendisini sizlerin huzurunda alkışlıyorum. Umarım bu sanat faaliyetleri uzun yıllar devam eder ve ortaya çıkan eserler Eskişehir’e ayrı bir zenginlik katar. Hiç şüphe yok ki bu konuda sizlerin desteği her zaman sevgili Ahmet’in arkasında olacak. Kutluyorum kendisini” diye konuştu. 

Tepebaşı'nda 16. defa başladı... Ahmet Ataç: "Ne kadar doğru bir iş yapmışız" - Detaylar için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@