banner163

Büyükerşen o inşaatları incelemeye gitti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, o inşaatları incelemeye gitti...

HAYAT 11.09.2022, 14:00 11.09.2022, 14:09
Büyükerşen o inşaatları incelemeye gitti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yapımı devam eden projeleri yerinde incelediği belirtildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada Yılmaz Büyükerşen'in Halk Ekmek’in yeni fabrikası ve Asri Mezarlık girişinde yapımı süren camii inşaatının son durumu hakkında bilgi aldığı ifade edildi. 

Ankara Yolu Yaş Sebze ve Meyve Hali yanında yapımı süren yeni Halk Ekmek Fabrikası inşaatı ile Asri Mezarlık girişindeki cami inşaatını inceleyen Büyükerşen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan inceleme gezisine Büyükerşen’in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan, daire başkanları ve projede görevli teknik personel katıldı.

Büyükerşen: Hayırseverlere teşekkür ederiz

Semt camilerinin birden fazla cenaze olduğunda yetersiz kalması ve cenaze namazlarının kılınabileceği geniş alanlı cami ihtiyacı göz önünde bulundurularak başlatıldığı belirtilen Asri Mezarlık ana girişindeki cami projesini inceleyen Büyükerşen, yapımı süren cami için bağış yapan hayırseverlere teşekkür ettiğini belirtti. 

Şantiye alanında ve cami içinde incelemede bulunan Büyükerşen daha sonra Ankara Yolu Yaş Sebze ve Meyve Hali yanındaki Halk Ekmek’in devam eden fabrika inşaat sahasına geçti.

Son teknolojiye sahip örnek bir fabrika olacağını söylediği projeyi inceleyen Büyükerşen’e yetkililer bilgi verdi. Çalışmaların kısa sürede tamamlandığını söyleyen Büyükerşen, projede görev yapan çalışanlara kolaylıklar diledi.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@