CHP'li Utku Çakırözer öğretmenleri ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Utku Çakırözer, okulda görevli öğretmenlerin Ögretmenler Günü’nü kutlayarak, emekleri için teşekkür etti.

HAYAT 24.11.2022, 16:19 10.12.2022, 14:46
CHP'li Utku Çakırözer öğretmenleri ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Aziz Bolel İlkokulu’nu ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, okulda görevli öğretmenlerin Ögretmenler Günü’nü kutlayarak, emekleri için teşekkür etti. Çakırözer, “Bugün bizleri ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı büyük sevgi ve özveriyle yetiştiren öğretmenlerimizin günü. Ülkemizin dört bir yanında bilimin, çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, bizlerin üzerinde de büyük emekleri olan öğertmenlerimize minnettarız. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi. Çakırözer,  Gaziantep'in Karkamış ilçesinde yaşanan terör saldırısında görevli olduğu okulda şehit olan Ayşenur Alkan  öğretmen için de öğretmenlere baş sağlığı dileklerini iletti.

ÖĞRETMENLERE OKULDA ZİYARET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Orhangazi Mahallesi Muhtarı İhsan Çağlar ile mahalledeki Aziz Bolel İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Ders arasında öğretmenlerle buluşan Çakırözer, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Eskişehirimiz ve ülkemizin dört bir yanında aydınlık yarınlarımız evlatlarımızı büyük sevgi ve özveri ile bilimin ve çağın gerektiği bilgi ve donanımla yetiştiren, üzerimizde büyük emekleri olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi. 

AYRIMSIZ, ÖZGÜR VE NİTELİKLİ EĞİTİM

Ziyaretinde öğretmenlerin talep ve sıkıntılarını da dinleyen Çakırözer, “Aydınlık geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizini hangi sıkıntıları yaşadığını, hangi zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını biliyoruz. Öğretmenlerimizin kadrolu, sözleşmeli  ve ücretli diye ayrıştırılmadığı; hiçbir öğretmenimizin atama sorunu yaşamadığı; ögretmensiz okulun, okulsuz mahallenin ve köyün kalmadığı; öğretmenlerimizin akademik, bilimsel özgürlügünün sağlandığı, özlük haklarının iyileştirildiği, nitelikli bir eğitim sisteminin hayata geçtiği bir Türkiye hepimizin ortak arzusu” mesajını verdi. 

ŞEHİT ÖĞRETMEN AYŞENUR ALKAN’I ANDILAR

Çakırözer, Gaziantep Karkamış’ta gerçekleşen terör saldırısında şehit olan sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan için de başsağlığı dileklerini ileterek, “Başögretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehit ögretmenlerimiz basta olmak üzere bugün aramızda olmayan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@