En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Cüneyt Özdemir Venedik'te bakın kimi anlata anlata bitiremedi!

Video Haber 05.05.2022, 14:08

Gazeteci Cüneyt Özdemir Venedik gezisinin videosunu yayınladı... Bakın Venedik'te kimi anlata anlata bitiremedi! Gazeteci Cüneyt Özdemir, Venedik gezisinin videosunu Youtube kanalında yayınladı. Venedik'i gondolla gezip, Venedik Bienali'ni ziyaret eden Cüneyt Özdemir'in sürekli Eskişehir'i anması ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i anlata anlata bitirememesi dikkat çekti. 

Videosunun daha başında Büyükerşen'i anıp Eskişehir'i Venedik'e benzeten Cüneyt Özdemir, videonun ilerleyen bölümlerinde birçok yerde Büyükerşen'den bahsetti, "Büyükerşen bi tanedir" dedi, anlata anlata bitiremedi.  

"Kanallar, gondollar, gondolcular"

"Şu Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'e neler neler yaptı" diyen Cüneyt Özdemir, bir tek 'kanallar, gondollar, gondolcular' diye sayarak aslında Büyükerşen'in yaptığı iş olarak hiçbir şey anlatamadı. 

Uzun süredir Eskişehir'e gelmediğini belirten Cüneyt Özdemir, gondollardan bahsederken ayrıca "Konya'da gondollar var biliyor musun, Konya'da gondola bindim, bir video yaptım, 400 bin izlendi" dedi.  

Bir bölümde, "Büyükerşen 10 sezondur başkan gibi değil mi Eskişehir'de" diyen Cüneyt Özdemir'in Eskişehir ve Büyükerşen yorumları sosyal medyada da konuşulmaya ve tartışılmaya başladı. 

Eskişehir ile ilgili bölümleri yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz 

Videonun tamamını bu linke tıklayarak izleyebilirsiniz 

Yorumlar (1)
kenan 2 yıl önce
evet bayramın ikinci günü yine eskişehir Venedik gibiydi. her yerde sandalla gezebilirdiniz..

Gelişmelerden Haberdar Olun

@