banner163

Dağdan atlayan paraşütçü kayboldu

Dağdan atlayan paraşütçü kayboldu... Ekipler seferber, her yerde aranıyor

HAYAT 16.05.2021, 20:17 16.05.2021, 23:58
Dağdan atlayan paraşütçü kayboldu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağından paraşütle atlayan ve bir süre sonra gözden kaybolan şahıs için arama çalışması başlatıldı.

Olay, Orhangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuruyemiş işletmesi bulunan ve bir dönem ilçede yerel bir gazetenin işletmesini yapan Muammer Yolcu (37), bugün Orhangazi’ye bağlı Gürle Dağından paraşütle atladı. Bir süre sonra olumsuz hava şartları nedeniyle kontrolden çıkan paraşütçü, gözden kayboldu.

Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Bursa AFAD ekipleri, Gürle dağı ve bölgesindeki Gölyaka, Akharem, Gürle köyleri bölgesinde arama çalışmaları başlattı. Bölgede havanın yağışlı olmasından dolayı arama çalışmaları güçlükle sürdürüyor.

Muammer Yolcu'nun paraşütünün en son Gölyaka bölgesinde görüldüğü öne sürüldü.

300 kişilik arama kurtarma ekibi arıyor

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağından paraşütle atlayan ve yaklaşık 5 saattir haber alınamayan 37 yaşındaki Muammer Yolcu’yu arama çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 300 kişilik arama kurtarma ekibi, araziye tarama yaparken, Muammer Yolcu’nun cep telefonunun açık olduğu ve ekiplerin o bölgede yoğunlaştığı belirtildi.
Orhangazi ilçesinde bir dönem yerel bir gazetenin işletmesini yapan Muammer Yolcu (37), Gürle Dağından paraşütle atladı. Bir süre sonra olumsuz hava şartları nedeniyle kontrolden çıkan paraşütçü, gözden kayboldu. Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Bölgeye AFAD, JAK, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), ANDA, AKUT ve BAKUT ekipleri gönderildi. 300 kişilik arama kurtarma ekibi, 5 saattir haber alınmayan Muammer Yolcu için seferber oldu. Ekipler arazi araçları ve ATV araçları ile araziye girerken, köpekli arama ve drone ile havadan arama çalışmaları sürüyor.

7 saat sonra kahreden haber! Cesedi bulundu

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@