Deprem bölgesinden Eskişehir ve Bilecik'e acı haber

Deprem bölgesinden Eskişehir ve Bilecik'e acı haber geldi... Enkaz altında kalan milli sporcu hayatını kaybetti.

HAYAT 07.02.2023, 23:28 09.02.2023, 11:08
Deprem bölgesinden Eskişehir ve Bilecik'e acı haber

Deprem bölgesinden Eskişehir ve Bilecik'e acı haber geldi. Milli voleybolcumuz Emin Kocabaş'ı kaybettik. 

Eskişehir Bilecikliler Derneği ve İYİ Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Bülent Kocabaş'ın oğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı'nda forma giyen milli voleybolcu Emincan Kocabaş Malatya'da yıkılan otelde göçük altında kalmıştı. 

Emincan Kocabaş'a ulaşılsa da tüm müdahalere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Genç sporcunun kaybı spor camiası, Eskişehir, Bilecik ve İYİ Parti başta olmak üzere büyük üzüntü yarattı. 

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil de yayınladığı mesajda, "İl Başkan Yardımcımız Bülent Kocabaş'ın kıymetli oğlu Emincan Kocabaş evladımızın, Voleybol Takımı ile birlikte gittiği Malatya'daki Otelin yıkılması sebebiyle hayatını kaybettiğini çok üzülerek öğrendim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Eskişehirspor da sosyal medyadan bir mesaj yayınlayarak, "İYİ Parti Eskişehir İl Bşk. Yrd. Bülent Kocabaş'ın oğlu Eskişehirli Milli voleybolcumuz Emincan Kocabaş'ın Malatya'da deprem felaketinde hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Emincan Kocabaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz" ifadelerine yer verdi. 

İki milli voleybolcumuzu kaybettik

Malatya'da Emincan ocabaş ile birlikte yine milli voleybolcularımızdan Mehmet Can Ağırbaş'ın da cesedine ulaşıldığı belirtildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde forma giyen iki milli voleybolcunun kaybı spor ve voleybol camiasında büyük üzüntü yarattı. 

Emincan Kocabaş kimdir? 26 numaralı formayı giyiyordu

Emincan Kocabaş, oynadığı takımda 26 numaralı formayı giyiyordu. Milli voleybolcunun babası Bülent Kocabaş, İyi Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Emircan Kocabaş, Milli Takım ile 2013’teki İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele etmiş ve madalya kazanmıştı.
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@