banner163

"Deprem, sel, yangın çıksın duasında bulunanlar"

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman: "Siyasi rakiplerini ekarte etmek için şiddetli deprem, sel ve yangın çıksın duasında bulunanlar..."

HAYAT 30.07.2021, 13:08 30.07.2021, 13:23
"Deprem, sel, yangın çıksın duasında bulunanlar"

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, Türkiye'yi saran yangınlarla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulundu ve tepki gösterdi.... 

"Hesap edilmiş bir yangın terörü ile karşı karşıyayız"

Muammer Karaman paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: "Tarım ve turizmde yapılan çalışma ve gayretlerin maddi karşılığının alındığı bir dönem içinde nemin en düşük, rüzgarın en şiddetli olduğu zamanın hesap edilerek aynı saatte onlarca noktadan başlatılan bir yangın terörü ile karşı karşıyayız.

"Kirli planlarını bu aşamada da sürdürüyorlar"

"Ormanlarımızla birlikte içindeki canlıların diri diri yakılmasından duyduğumuz ortak acının ülkemiz insanlarını bir araya getireceğinden endişe edenler kirli planlarını bu aşamada da sürdürüyor. Kara dumanlar arkasına gizlenip oluşan küllerin içine fitne tohumları saçıyorlar."

"Yangın terörüne karşı tek kelime, tek söz etmezken..."

"Yangın terörüne karşı tek kelime, tek söz etmezken profesyonel ve teknik destek ile çıkarıldığı belli olan yangını söndürmek için ortaya konulan gayreti küçümseyenler, endişe ve korkuyu büyütmeye çalışanlar bu ülkenin, toprakların çocuğu olamazlar."

"Avını çiğneyen timsal misali gözyaşları"

"Siyasi rakiplerini ekarte etmek için şiddetli deprem,sel ve yangın çıksın duasında bulunanlar ile teröristlere karşı üretilip kullanmaya başladığımız savunma silahlarımız ve aldığı sonuçlarla gurur duymak yerine eleştirenler bugün avını çiğneyen timsah misali gözyaşı döküyor."

"Onların bir hesabı, hilesi varsa Allah'ın da bir hesabı vardır"

"Binlerce yıldır bu topraklarda birlikte üzülüp birlikte seviniyoruz. Aynı mezarlıkta birlikte ağlıyor, aynı düğünde birlikte oynuyoruz. Onların bir hesabı, hilesi var ise Allah’ın da bir hesabı vardır. Zalimler ve dostları çok profesyonel olsalar da Allah’tan büyük değiller."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@