Dim'den Eskişehir medyasına ziyaretler

Eskişehir'e gelen Küresel Gazeteciler Konseyi Kurucusu ve Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, medyamidas.com'u ziyaret etti.

HAYAT 14.04.2021, 16:46 14.04.2021, 16:49
Dim'den Eskişehir medyasına ziyaretler

Küresel Gazeteciler Konseyi Kurucusu ve Genel Başkanı, DİM Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim, Eskişehir medyasına yaptığı ziyaretler kapsamında medyamidas.com'u da ziyaret etti. Mehmet Ali Dim, ziyarette Küresel Gazeteciler Konseyi Eskişehir Temsilcisi ve Midas Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kutlu ile görüştü. 

"Eskişehir medyası köklü bir medya"

Eskişehir medyasının köklü bir medya olduğunu ifade eden Dim, Eskişehir'in 2 televizyon, 8 gazetesi ve onlarca radyo ve internet sitesi ile Anadolu'da yıllardır konuşulan bir medyaya sahip olduğunu belirtti. Küresel Gazeteciler Konseyi olarak Türkiye ve dünyadaki gazetecilerin daha iyi şartlarda mesleklerini yürütebilmeleri için çalışmalara imza attıklarını söyleyen Dim, Eskişehir'in de aydın kimliği ve güçlü medyasıyla Türkiye'de çok konuşulan bir şehir olduğunu sözlerine ekledi. 

"Yakından takip ediyorum"

Dim, medyamidas.com'un yayın hayatında çok genç olmakla birlikte, kurumsal kural ve ilkeleri olan bir yayın kuruluşu olarak beğeni topladığını söyledi ve "Çalışan arkadaşlarımızın habercilik anlayışını yakından takip ediyorum" dedi. 

Hakkı Kutlu da, Küresel Gazeteciler Konseyi'nin genç bir mesleki teşkilatlanma yapısına sahip olduğunu dile getirerek, "Türk cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Avrupa'da etkin çalışmalara imza atan KGK'nın Eskişehir temsilcisi olma görevini gururla taşıyorum" dedi. Kutlu, "Bu mesleki teşkilatlanmanın hem meslektaşlarımızın sorunlarını çözme hem de Türklerin sesinin tüm dünyada daha etkin duyurulması için bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum" diye konuştu. Hakkı Kutlu, Genel Başkan Dim'e, Eskişehir'e ve medyamidas.com'a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@