banner163

Düzce'de şiddetli deprem! İstanbul'dan Eskişehir'e birçok il sallandı!

Düzce'de şiddetli deprem! Deprem İstanbul'dan Eskişehir'e birçok ilde hissedildi...

HAYAT 17.11.2021, 15:51 17.11.2021, 17:26

Düzce'de deprem! Düzce merkezli bir deprem gerçekleşti... 

İlk bilgilere göre, İstanbul ve çevre illerin yanı sıra Eskişehir'de de hissedilen depremin şiddetini AFAD 5.0 olarak açıkladı... 

Düzce merkezli 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 15.40’ta merkez üssü Düzce il merkezi olan bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 5.0 olarak açıklanırken, derinliği 18.02 kilometre olarak belirtildi.

Sarsıntı başta İstanbul olmak üzere çevre şehirlerde de hissedildi. Düzce'de vatandaşlar korkuyla evlerinden dışarıya çıktı.

Düzce Valisi yaptığı ilk açıklamada, "Şu ana kadar ulaşmış olumsuz bir ihbar yok" dedi. 

AFAD'dan yapılan açıklamada "Geçmiş olsun Düzce. Deprem sonrası, şu an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Düzce'de deprem anları! Aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz... 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bir açıklama yaptı. Bakan Soylu "Düzce’de saat 15.40'ta gerçekleşen 5 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Düzce'mize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun" ifaderini kullandı. 

Eskişehir'i de salladı 

Merkez üssü Düzce olarak bildirilen 5.2 büyüklüğündeki deprem Eskişehir ve bazı ilçelerinde de hissedildi.
Kandilli Rasathanesi tarafından merkez üssü Düzce’nin Merkez ilçesine bağlı Yayakbaşı olarak belirlenen 5.2 büyüklüğündeki deprem çevre birçok ilde hissedildi. Yerin 7.9 kilometre altında gerçekleşen deprem Eskişehir ve bazı ilçeleri de sarstı. Saat 15.40’ta meydana gelen depremde Eskişehir'de çok kişi tarafından hissedilirken, vatandaşlar arasında endişeye sebep oldu, sosyal medya platformlarında gündem konusu oldu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@