Elon Musk şakalaşıyor

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Elon Musk, şakalarına devam ediyor...

HAYAT 17.08.2022, 12:06 17.08.2022, 12:38
Elon Musk şakalaşıyor

Forbes verilerine göre dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk özellikle son günlerde gündeme Twtitter'i satın alma girişimiyle gelmişti. Elon Musk'ın Twitter'i satın alma girişiminden sonra sosyal medyadaki diğer hesaplardan sürekli olarak Elon Musk'ın yeni şeyleri de satın alacağı yönünde paylaşımlar yapılıyordu.

Elon Musk da sosyal medyadaki furyaya katıldı

Sosyal medya kullanıcıları Elon Musk'ın Twitter'i satın alma girişiminden sonra kendisinin Instagram'ı da satın alacağı yönünde paylaşımlarda bulunmuştu. Elon Musk Twitter'den yaptığı paylaşımla önce politik görüşüne değindi, ardından da politik görüşünün ciddiyetini anlatmak üzere bir paylaşımda bulundu.

Elon Cumhuriyetçilerin solunu, Demokratların sağını destekliyor

Elon Musk Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Açık olmam gerekirse, Cumhuriyetçi Parti'nin sol yarısını ve Demokrat Parti'nin sağ yarısını destekliyorum" paylaşımında bulundu.

Elon Musk bu paylaşımının altına ise, "Ayrıca Manchester United takımını satın alıyorum" diyerek başka bir paylaşımda bulundu.

Ciddi misin Elon?

Elon Musk Twitter'deki bu dizin paylaşımının altına gelen, "Ciddi misin" sorusuna da yanıt verdi. "Tesla Owners Silicon Valley" isimli hesabın sorusuna Elon Musk, "Hayır, bu Twitter'de uzun süredir devam eden bir şaka. Herhangi bir spor takımı satın almıyorum" cevabını verdi.

Elon Musk Coca-Cola'yı da satın alıyordu

Özellikle Twitter'i satın alma girişiminden sonra Coca-Cola'yı özüne döndürmek için satın alacağını ifade eden Elon Musk bu konuya da açıklık getirdi: "Böyle bir hareketin aşırı popülaritesine rağmen kokaini geri koymak için Coca-Cola'yı satın almayacağım.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@