banner163

Emirdağ'da son hazırlıklar... Yakında açılıyor

Emirdağ'daki projede son hazırlıklar... Emirdağ Belediyesi'nden yeni açıklama...

HAYAT 03.12.2021, 13:30 03.12.2021, 13:37
Emirdağ'da son hazırlıklar... Yakında açılıyor

Afyonkarahisar'da, Emirdağ Belediyesi'nden "Kapalı Pazar Yeri ve Yöresel Ürünler Pazarı" projesiyle ilgili yeni açıklama geldi. Pazaryerinin açılması için son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı açıklamada, vizyon projelerinden biri olan pazar yerinin kısa süre içinde Emirdağlıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kapalı Pazar Yeri ve Yöresel Ürünler Pazarımızda çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildiğini ifade etti. 

"Emirdağ'ın ürünlerini üretmek yetmiyor, satabilmemiz de gerekli"

Serkan Koyuncu, üreticilerin ürünlerinin değerlendirilmesi ve ev ekonomisine katkıda bulunması açısından bu tip projeleri önemsediklerini belirterek,  "İlçemizin çok güzel ürünleri var, bu ürünlerimizi üretmek yetmiyor, ürettiğimiz ürünleri satabilmemiz, ekonomik olarak geriye dönüşü sağlamamız gerekiyor. Ürünleri layıkıyla değerlendirmek ve hak ettiği değeri bulabilmesi için bizler her zaman üreticilerimizin yanındayız. Hem yoksul kişilere istihdam imkanı sunmak, hem de hijyen kurallarına göre üretilen yöresel ürünlerimizin kıymetli hemşehrilerimize daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla yaptığımız Kapalı Pazar Yeri ve Yöresel Ürünler Pazarımız kadim ilçemize hayırlı olsun" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@