Emirdağ'ın yeni pazarı açıldı

Emirdağ Belediyesi tarafından yenilenen Kapalı Pazar Yeri, Yöresel Ürünler Pazarı ve Yoğurt Pazarı yeniden hizmete açıldı. 

HAYAT 07.12.2021, 13:39 07.12.2021, 14:06
Emirdağ'ın yeni pazarı açıldı

Afyonkarahisar'da, Emirdağ Belediyesi tarafından yenilenen Kapalı Pazar Yeri, Yöresel Ürünler Pazarı ve Yoğurt Pazarı yeniden hizmete açıldı. 

Emirdağ Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Geçmişte üzeri açık olan pazar yerimiz, yapılan yenilemeyle birlikte modern bir kapalı pazar alanına dönüştürülmüştür" denildi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun 2021 yılı vizyon projeleri arasında yer alan ve ilkbaharda inşaatına başlanan Emirdağ Kapalı Pazar Yeri, Sebze Pazarı ve Yoğurt Pazarı yaklaşık 2 bin 790 metrekare kapalı alana sahip bulunuyor. 

Kapalı Pazar Yeri ve Yöresel Ürünler Pazarı'nı gezen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı açıklamada, "Emirdağ Belediyesi olarak pazar yerimizi konusunda standartları yükseltmek ve vatandaşlarımıza daha konforlu, daha modern pazar alanı kazandırabilmek amacıyla projelendirip yoğun çabalar sonucunda halkımızın hizmetine sunduğumuz pazar yerimiz kadim şehrimize hayırlı olsun, bu vesileyle tüm esnafımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@