Emirdağlı Bakan Emirdağ'a geliyor

Emirdağlı Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da 6 Ağustos'ta başlayacak Emirdağ Gurbetçi Festivali'na katılacağı belirtildi.

HAYAT 31.07.2023, 15:18 31.07.2023, 15:25
Emirdağlı Bakan Emirdağ'a geliyor

Türkiye Yüzyılı'nın kabinesinde Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı görev alan EmirdağMahinur Özdemir Göktaş'ın 6 Ağustos'ta başlayacak Emirdağ Gurbetçi Festivali için Emirdağ’a geleceği belirtildi. 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ederek, Emirdağ’a yapılan ve yapılacak olan çalışmaları görüştü.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçeyi ilgilendiren projelerin istişare edildiği ziyarete ilişkin paylaşımında, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız, kıymetli hemşehrimiz Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ederek, her zaman olduğu gibi şehrimizi ve çalışmalarımızı konuştuk. Ziyarette gösterdiği yakın ilgiden, yapacağımız projelere verdikleri desteklerden ve şehrimize gösterdiği alakadan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Koyuncu, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın 6 Ağustos Pazar günü Emirdağ Gurbetçi Festivali için ilçeyi ziyaret edeceğini de duyurdu.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@