Emirdağlı gurbetçi kadınlar örnek oldu

Emirdağlı gurbetçi kadınlardan alkışlanacak hareket... El ele verip kampanyaya destek oldular.

HAYAT 22.11.2021, 15:56 22.11.2021, 16:11
Emirdağlı gurbetçi kadınlar örnek oldu

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi’nin, Afyonkarahisar ve ülkenin diğer illerinde yaşayan engellilere akülü araç dağıttığını internette gören Fransa’daki Emirdağlı kadınlar kendi aralarında toplandıkları parayı İl Genel Meclisi'ne bağışlayarak engelli bireylere umut olurken örnek bir davranışa da imza attı. 
 

Emirdağlı kadınlar el ele verdi kampanyaya destek oldu 

Fransa’nın Strazburg Obernai bölgesinde yaşayan Sultan Çiğli’nin liderliğinde Satı Özbel, Aynur Güzle, Hatice Demir, Hatice Yücel, Kıymet Elma, Hanım Güzle, Meral Ecel, Nimet Akçay, İrfaniye Apal ve Gülizar Bektaş isimli kadınlar kendi aralarında panayır düzenleyerek 6 bin 300 euro topladılar. Kadınlar bu parayı İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a engelli vatandaşlar için akülü engelli aracı alınarak dağıtılması amacıyla teslim etti.
 

İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban da toplanan 6 bin 300 euro’yu teslim aldığını, başka söz veren bağışçıların da olduğunu söyledi.

Hollanda'dan getirilerek dağıtılacak 

Çoban, toplanan paralar 30 bin euro’ya ulaştığında bir TIR ile 80-85 adet akülü aracın Hollanda’dan getirilerek ihtiyacı olan engelli bireylere dağıtılacağını söyleyerek, Sultan Çiğli önderliğinde Obernai şehrinde yaşayan Emirdağlı kadınlara teşekkür etti.

Yorumlar (1)
Fatma ERTORUN 2 yıl önce
Allah'ım emeği geçen herkesten razı olsun inşâALLAH...

Gelişmelerden Haberdar Olun

@