ERİAD'da görev dağılımı yapıldı

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi...

HAYAT 08.06.2022, 14:21
ERİAD'da görev dağılımı yapıldı

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ilk toplantı sonucu görev dağılımı şu şekilde belirlendi: Yönetim Kurulu Başkanı: Rüştü Şentuna, Başkan Yardımcıları: Hakan Korkmaz, Güven Terzioğlu, İhsan Güler, Metin Torun, Genel Sekreter: Esra Turan, Sayman: Osman Karagöz, Denetim Kurulu Başkanı: Emre Demir Üyeler: Ayla Yöntem, Sali Duran, Disiplin Kurulu Başkanı: Faruk Oktaş, Üyeler: Nihat Ülgen, Mehmet Tunca.

Gerçekleşen il toplantının ardından çalışmalarına başlayan yeni yönetim kurulu ilk projeleri ERİAD Gençlik Kurulu için kolları sıvadı.

Eskişehir ve Balkan coğrafyası arasında yeni köprü

Rumelili iş insanlarının genç potansiyelini Eskişehir’e katkı sağlamak için bir araya getiren Başkan Rüştü Şentuna, gençlik kurulu ile yeni projelere imza atacaklarını belirtti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@