Eskişehir, Bursa, Kütahya Orman Bölge Müdürleri değişti

Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı... Eskişehir, Bursa ve Kütahya'da Orman Bölge Müdürleri değişti. İşte atanan yeni isimler...

HAYAT 05.11.2022, 11:01 05.11.2022, 11:17
Eskişehir, Bursa, Kütahya Orman Bölge Müdürleri değişti

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, çok sayıda Orman Bölge Müdürü de değişti. 

Orman Genel Müdürlüğü, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Birol Dündar, Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı, Bursa Orman Bölge Müdürü Yalçın Akın, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin bu görevlerden alındı. 

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne Kemal Kayıran, Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne Mahmut Şentürk, Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne Esat Şimşek, Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne İsmail Çetin, Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne Rifat Ataş, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne Erdal Dingil, Sinop Orman Bölge Müdürlüğüne Celal Kanbur, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne Mehmet Zeki Bayıcı atandı.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'e İsmail Çetin atandı 

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü görevinde uzun yıllardır Recep Temel görev yapıyordu. Yeni kararla bu göreve Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı olan İsmail Çetin atandı.

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'ne Esat Şimşek atandı... Şimşek Eskişehir Orman Bölge'de de görev yapmıştı  

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü görevine de Esat Şimşek atandı. 2019 öncesinde Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'nde Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü görevinde bulunan Esat Şimşek, 2019 yılında Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'ne de Erdal Dingil atandı 

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Erdal Dingil, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü görevine atandı. 

Erdal Dingil 1973 yılında Denizli Tavas’da doğdu. KTÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 1996-1998 yılları arasında Tavas Orman İşletme Müdürlüğünde yevmiyeli mühendis olarak çalıştı. OGM bünyesinde 1998 yılında Denizli’de Tavas Orman İşletme Müdürlüğü Köprübaşı Orman İşletme Şefi olarak göreve başladı. 1998-2004 yılları arasında bu görevi yürüten Erdal Dingil daha sonra sırasıyla; 2004-2009 yılları arasında Tavas Orman İşletme Şefliği, 2009-2010 Tavas Orman İşletmem Müdür Yardımcılığı, 2010-2012 arasında Eskere Orman İşletme Müdür Vekilliği görevini yürüttü. 2012 yılında Acıpayam Orman İşletme Müdürü olarak atanan Erdal Dingil, Acıpayam’da kısa bir süre görev yaptıktan sonra 2012-2014 yılları arasında Tavas Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptı. 2014-2015 yıları arsında Denizli Orman Bölge Müdürlüğü İzin İrtifak Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2015 yılı Ocak ayında Adana Orman Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2015-2020 yılları arasında Adana Orman Bölge Müdür yardımcılığı görevini yürüten Erdal Dingil 10 Şubat 2020 tarihi itibariyle Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Erdal Dingil evli ve 1 çocuk babası.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@