Eskişehir Büyükşehir'den Eskart için yeni duyuru! Dikkat!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden Eskart işlemleri ile ilgili yeni açıklama geldi... Dikkat!

HAYAT 11.10.2021, 14:49 11.10.2021, 14:58
Eskişehir Büyükşehir'den Eskart için yeni duyuru! Dikkat!

Eskişehir'de Eskart işlemleri ile ilgili yoğunluk yaşanması ve BİLEM önünde oluşan uzun kuyruklar yin tepki toplamıştı. Tepkiler sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yapılacak işlemlerle ilgili Tepebaşı Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi'nden yardım istendiğini ve işbirliği yapılacağını duyurmuştu. 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yeni açıklamada, Tepebaşı Belediyesi ve Anadolu Üniversitesi'nden sonra Eskişehir Osmangazi ve Eskişehir Teknik Üniversitelerinde de işlem noktaları açıldığı belirtildi. 

Oluşan kuyruklar ve hem Eskişehirliler hem de kente gelen öğrencilerin çektiği çile nedeniyle oluşan tepkiler sonrasında Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi ve Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde Eskart başvuru noktaları açılmıştı. 

Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ile yapılan görüşmeler sonrasında, bu hafta Osmangazi Üniversitesi yemekhanesinde ve Eskişehir Teknik Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu binasında da işlem noktaları açıldığını duyurdu. 

Öğrencilerin açılan hizmet noktalarında, öğrenci Eskartı başvuru ve vize işlemlerinş yaptırabilecekleri belirtildi. 

Estram yetkilileri, Anadolu, Eskişehir Osmangazi ve Eskişehir Teknik Üniversitelerinde açılan noktaların 8.30-16.30 saatleri arasında, Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nin 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ettiğini ifade etti. 

Eskişehir böyle kuyruk görmedi! Bu kuyruklar büyük tepki çekmişti... Aşağıdaki videoyu izlemek için tıklayın

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@