Eskişehir Büyükşehir duyurdu! Sayıları artırılıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Sayıları artırılıyor, 14 tane daha...

HAYAT 21.08.2023, 13:55 21.08.2023, 14:04
Eskişehir Büyükşehir duyurdu! Sayıları artırılıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yerel seçimde yeniden aday olacağını açıklaması sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi eleştirildiği konularda hareketlenmeye başladı. 

Uzun süredir Halk Ekmek büfelerinin yetersizliğinden yakınılan Eskişehir'de bu konuda yeni bir haber geldi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek A.Ş. tarafından 14 yeni büfenin daha hizmete açıldığı açıklandı. 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Eskişehir genelinde 59 noktada satış yapan Halk Ekmek A.Ş.'nin yeni alınan 14 büfeyi daha açtığı belirtildi. 

İçinde buzdolabı da bulunan yeni büfelerde ekmeğin yanı sıra Halk Süt, tereyağı, peynir çeşitleri ve yumurta satışı da yapılacak.

Yeni Halk Ekmek büfeleri nerede?

Esentepe Mahallesi sağlık ocağı önü, Erenköy Mahallesi muhtarlık binası önü, Kırmızıtoprak Mahallesi Taşköprü Caddesi gibi 8 ayrı noktada yeni hizmete girecek olan büfelerin yanı sıra, Fatih, Büyükdere, Muttalip, Gündoğdu ve Hisar mahallerinde hizmet veren eski büfelerin de yenilendiği belirtildi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Hemşehrilerimizi lezzetli, sağlıklı ve uygun fiyatlı ürünlerle buluşturmak göreve geldiğim günden bu yana en çok önemsediğim konulardan biri. Bunu sağlamak için kurduğumuz iştirakimiz Halk Ekmek A.Ş’de daha çok vatandaşımıza hizmet vermek için her geçen gün büyüyor" derken, yeni Halk Ekmek Fabrikasının da tamamlanma aşamasına geldiği ve birkaç ay içinde hizmete açılmasının planlandığı ifade edildi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@