Eskişehir Büyükşehir’den istenen karar geldi

Kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yeniden gündeme gelmişti... Eskişehir Büyükşehir’den istenen karar geldi

HAYAT 08.03.2021, 14:47
Eskişehir Büyükşehir’den istenen karar geldi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden beklenen Eskart vizeletme ertelemesi kararı nihayet geldi. Kontrollü normalleşme süreci ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşların serbest kullanım kartları ve engelli vatandaşların kullandığı Eskartlarda vizeleme işlemleri ertelendi.

Vize merkezleri önünde oluşan uzun kuyrukta saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar, bu konuda yetkililerden çözüm üretmelerini istemişti. Pandemi döneminde büyük risk teşkil eden uzun kuyruklarda beklemek istemeyen vatandaşın çağrısına Eskişehir Büyükşehir bugün yanıt verdi. 

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kıymetli hemşehrilerimiz, pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, 65 yaş ve üstü serbest kartlar ile engelli hemşehrilerimizin kullanmakta olduğu Eskartların vizeleme süresi Haziran ayına kadar ertelenmiştir. Bu kartların toplu taşımada kullanılabilmesi için HES Kodu eşleştirme işlemi yapılması yeterli olacaktır. Eşleştirme işlemini www.eskisehir.bel.tr ve ana binamız arkasında bulunan Muhtarlık Şube Müdürlüğümüzden (Eski Nikah Dairesi) yapabilirsiniz.” 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@