banner163

Eskişehir'de 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Eskişehirliler tarafından coşkuyla kutlandı...

HAYAT 19.05.2022, 15:40 19.05.2022, 18:42
Eskişehir'de 19 Mayıs coşkusu

Eskişehir'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Eskişehir Valiliği’nin düzenlediği ve gençlerin gerçekleştirdiği gösterilerle birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törende, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, milletvekilleri, belediye başkanları, kent yöneticileri, askeri erkan, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılışını, günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu yaptı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak şu ifadelere yer verdi:  “Bugün; Türk milletinin, onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde tarih sahnesine bir defa daha çıkarak makus tarihini tersine döndürmeye başladığı, milletin azim ve kararlılığı sayesinde, Türk milletinin esaret altında yaşayamayacağının, Samsun’dan başlayarak tüm dünyaya duyurulduğu tarihin 103’üncü yılıdır”

Öğrenciler tarafından 19 Mayıs ile ilgili şiirlerin ve gençlik adına konuşmaların yapılmasından sonra etkinlik çerçevesinde spor ve halk oyunları gösterileri yapıldı.

Öğrencilerin gerçekleştirdiği gösteriler izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

İnönü’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

İnönü’de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Sivrihisar'da coşkulu kutlama

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@