banner163

Eskişehir'de acı haber! 30 yaşındaki anne hayatını kaybetti

Eskişehir'deki trafik kazasından acı haber! 18 gündür hastanede yaşam savaşı veren 30 yaşındaki bir çocuk annesi Melike Gönen hayatını kaybetti...

HAYAT 27.09.2023, 14:04 27.09.2023, 14:14
Eskişehir'de acı haber! 30 yaşındaki anne hayatını kaybetti

Eskişehir’deki trafik kazasında ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan 30 yaşındaki Melike Gönen, 18 günlük yaşam savaşı sonrası tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, hayatını kaybetti. 

Kaza, 9 Eylül’de Eskişehir-Seyitgazi Karayolu Kocakır mevkiinde meydana gelmişti.

Melike Gönen idaresindeki Eskişehir plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı şeritten gelen S.Y. idaresindeki otomobil ile çarpışmıştı. 

Kaza sonucu Melike Gönen ile 5 yaşındaki oğlu, diğer otomobilin sürücüsü S.Y. ile yolcular M.G. ve İ.I. yaralanmıştı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış.

Kazada ağır yaralanan 30 yaşındaki Melike Gönen, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi gören bir çocuk annesi Melik Gönen'in yoğun bakım ünitesinde verdiği 18 günlük yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Annenin vefatı büyük üzüntü yarattı. 

Bugün uğurlanacak

Gönen’in cenazesinin, bugün ikindi namazını müteakip Şirintepe Mahallesi’nde bulunan Yayla Camii’nde kılınan namazın ardından defnedileceği öğrenildi.
 

Yorumlar (1)
Saadet Karaçam 7 ay önce
Allah rahmet eylesin.

Gelişmelerden Haberdar Olun

@