Eskişehir'de bisiklete binenlere kötü haber!

Eskişehir'de bisiklete binenlere kötü haber geldi!

HAYAT 15.09.2023, 22:44
Eskişehir'de bisiklete binenlere kötü haber!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son toplantısında 2024 yılı yatırım programı ve çeşitli gündem maddeleri görüşülürken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır başlaması beklenen bisiklet yolları projesi de gündeme geldi. 

Yatırım programıyla ilgili konuşan AK Partili meclis üyesi Orhan Durmuş, 72 kilometrelik bisiklet yolu projesini hatırlatıp, "Ancak gördüğümüz kadarıyla o da önümüzdeki yıllara bırakılmış durumda, 2024'te de hayata geçmeyecek görünüyor" dedi. 

Meclis toplantısında bisiklet yolları projesi ile ilgili CHP grubundan ise konuşan olmadı. 

Diğer büyükşehirlerde bisiklet yolları giderek artarken, Eskişehir'de neredeyse hiç denecek kada bisiklet yolu olması eleştiri konusu.

Geçtiğimiz yıllarda Eskişehir'de kent merkezinde 72 kilometrelik bisiklet yolu ağı oluşturulması için hazırlanacak projenin ihalesine çıkan Büyükşehir Belediyesi ihaleyi gerçekleştireli uzun zaman olmasına rağmen projenin akıbeti bilinmiyor. 

Büyükşehir Belediyesi'nden de yakın dönemde projeyle ilgili bir açıklama gelmezken, söz konusu proje hazırlandı mı, projeye başlanacak mı yoksa yine lafta mı kalacak merak ediliyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@