banner163

Eskişehir'de gözyaşlarıyla uğurlandı... Alkollü sürücü tutuklandı

Eskişehir'de görevi başındayken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden evli ve 4 çocuk babası belediye çalışanı Turgay Enisoğlu gözyaşlarıyla uğurlandı. Alkollü çıkan sürücü tutuklandı.

HAYAT 04.08.2023, 16:31 04.08.2023, 17:42
Eskişehir'de gözyaşlarıyla uğurlandı... Alkollü sürücü tutuklandı

Eskişehir'de görevi başındayken bir otomobilin çarpması nedeniyle ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli Turgay Enisoğlu'nun hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yaratmıştı.  

Ulusal Egemenlik Bulvarı'nda yaşanan kazada M. H. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ağaçları budamakta olan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı çalışanlarının arasına daldı. Olayda, belediye personeli Turgay Enisoğlu ağır yaralandı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Evli ve 4 çocuk babasıydı... 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan evli ve 4 çocuk babası Enisoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözyaşlarıyla uğurlandı

Eskişehir'de büyük üzüntü yaratan olayda hayatını kaybeden Turgay Enisoğlu düzenlenen cenaze töreninde gözyaşlarıyla uğurlandı. Enisoğlu, Güllük Mahallesi’nde bulunan Hacı Solak Kadir Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Eskişehir Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Sürücü alkollü çıktı, tutuklandı 

Muayenesinde alkollü olduğu belirlenen araç sürücüsü M. H. polislerce gözaltına alındı. Cumhuriyet savcılığına çıkarılan Mehmet H, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan tutuklandı.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@